„В Сърцето на Машината“ е големият победител на „Златна роза“ (СНИМКИ)

https://crimesbg.com/regionalni/v-sarceto-na-mashinata-e-golemiyat-pobeditel-na-zlatna-roza-snimki/46261 Crimesbg.com
„В Сърцето на Машината“ е големият победител на „Златна роза“ (СНИМКИ)
 

 


 

Голямата награда „Златна роза“ 2021 за пълнометражен филм на фестивала за български игрален филм спечели „В сърцето на машината“ на режисьора Мартин Макариев,а за късометражен филм-„Магаре“на Мартин Негрев. Наградите бяха обявени снощи на специална церемония, с която беше закрит кинофестивала. 

Най-добър режисьор е Павел Веснаков за „Уроци по немски“,най-добър оператор -Ненад Бороевич за „Рибена кост“ на Драгомир Шолев.Най-добър актьор е Юлиян Вергов,най-добра актриса- Александра Костова-за ролята си в „Петя на моята Петя“.

 

 

 

Гилдия „Критика“ присъди наградата си на „Януари“на Андрей Паунов,а Съюза на българските филмови дейци-на „Рибена кост“на режисьора Драгомир Шолев. Община Варна отличи „Голата истина за група „Жигули“на Виктор Божинов,а публиката- „Чичо Коледа“ на Ивайло Пенчев.

 

Снимки :Кинофестивал „Златна роза“ 2021

 

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.