Във Варна отличиха медици за работата им в имунизационни пунктове

https://crimesbg.com/regionalni/vav-varna-otlichiha-medici-za-rabotata-im-v-imunizacionni-punktove/44431 Crimesbg.com
Във Варна отличиха медици за работата им в имунизационни пунктове
 

 


 

Областният управител на Варна Марио Смърков отличи с грамоти изявилите се лекари, работещи в имунизационните пунктове за постигнатите резултати и съпричастност към имунизационната кампания у нас.

„Да бъда с вас и да засвидетелствам уважение към вашия труд за мен е привилегия. На вас и всички ваши колеги благодаря за отдадеността за това, че независимо от предизвикателствата или може би точно заради тях сте вдъхновяващ пример за търпение и надежда.

 

 

 

Професионализмът и знанията са от изключително значение, но в най-голяма степен се нуждаем от добротата. Нуждаем се от хора лекари, медицински и здравни работници. Благодаря ви, надеждата е вътре в нас, позволявам си и да благодаря не само на всички лекари и здравни работници, а и на всички граждани на Република България, които дават добър пример с това, че се ваксинират“, заяви областният управител. Грамоти получиха д-р Николай Христов, д-р Янко Панделиев, д-р Евгени Гюрчев, д-р Атанас Стефанов, д-р Ана Горунска.Грамота получи екипа на имунизационните кабинети към РЗИ-Варна, като отличието прие директорът на РЗИ д-р Дочка Михайлова.

Кадър Facebook

 

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.