Янев: Време е да се направи организация за предстоящия зимен сезон в туризма

https://crimesbg.com/regionalni/yanev-vreme-e-da-se-napravi-organizaciya-za-predstoyashtiya-zimen-sezon-v-turizma/44767 Crimesbg.com
Янев: Време е да се направи организация за предстоящия зимен сезон в туризма„Време е да погледнем напред и да направим организацията за предстоящия зимен сезон“, каза служебният министър-председател Стефан Янев пред журналисти в началото на среща с представители на туристическия бранш, съобщи БТА.

Разчитаме, че в диалог ще намерим правилния подход, така че и туристическият бранш да бъде в добра кондиция, но в същото време и мерките за здравето на българските граждани да бъдат адекватни и да се прилагат по най-добрия начин“, добави той.Служебният премиер изтъкна, че туризмът е важен сектор за българската икономика и след добрия летен сезон следва да бъдат намерени решения на проблемите, които в момента са на дневен ред, като те ще бъдат детайлно обсъдени.

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.