До края на следващата седмица от „Продължаваме промяната“ ще обявят водачите на листиДо края на следващата седмица ще видите всички водачи на листи на коалицията „Продължаваме промяната“. В тях ще разпознаете не един и двама души. Това обяви в Хасково лидерът на новата политическата формация Кирил Петков, съобщи БТА.

Хората, които ще бъдат в нашите листи, всеки един от тях, ще бъде пример за успял извън политиката човек, който носи чувство на почтеност и е готов да направи промяната в името на каузата, добави Петков.Той съобщи, че в коалицията ще влязат още няколко малки партии, но докато не свършат преговорите, те няма да бъдат обявявани. Идеята е тази коалиция да е стъпила „с повече от един крак“ на земята, за да сме сигурни, че няма да има някаква изненада на изборите, поясни Петков.

Преди изборите ще подпишем един документ с нашите потенциални партньори – „Принципи на управление“, посочи Асен Василев. Тогава и самото управление ще бъде сглобено много лесно, добави той. Петков изрази увереност, че могат в бъдеща коалиция с „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме“!, с които имали „ясни“ разговори, да съберат необходимите 121 депутати в следващия парламент.

Коментарите са изключени