Женската организация на ГЕРБ избира ново ръководство (На живо)



Ново ръководство на Жени-ГЕРБ ще избере партията днес на заседание на Националното общо събрание. Заради противоепидемичните мерки то се провежда онлайн.

Очаква се обръщение  да направи и лидерът на партията Бойко Борисов.



Изключително съм ядосана за това, че през последните месеци различни формации се оптиват да смачкат демократичните процеси в България. Изключително съм ядосана, че самозвани политикани се опитват да изчегъртат всичко, около което се обединихме около нашия лидер Бойко Борисов, около неговите идеи, около идеите на множество професионалисти, направихме програми и започнахме да работим по тях. През последните месеци обаче се опитват да убедят гражданите, че сме корена на всяко едно зло, че не сме постигнали нищо, поискаха да ни накарат да се оправдаваме за какво ли не, хвърлиха страната в хаос, цели системи в момента не работят добре, коментира в началото на заседанието членът на националния изпълнителен съвет Милена Дамянова. Тя бе категорична, че опонентите на ГЕРБ нямат идеи.

Бойко Борисов

Бойко Борисов

Ако искаме да реализираме програмите си, трябва ясно да защитаваме постигнатото до момента. Трябва да говорим за бъдещето, развитието и просперитета на страната, категорична бе тя.

Според новите правила в Националния изпълнителен съвет на организацията Жени-ГЕРБ ще влязат представителки на всяка област в страната. Освен председател на организацията, ще бъдат избрани и петима негови заместници.

Днес сме се събрали не само да изберем ръководство, но се надявам да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ, за да може тези от тях самозабравили се, с голямо его, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите, пошегува се в началото лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той подчерта, че неслучайно за ГЕРБ гласуват предимно жени. Затова и партията отговаряла на гласовете като слагала жените на високи постове.

Очаквайте подробности!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Коментарите са изключени