Национал: Трябва на всяка цена да спечелим следващите два мача от световнотоДиагоналът Георги Татаров, който спечели сребърен медал от iветовното първенство по волейбол до 19 години, се включи добре при загубата от Русия с 0:3 на шампионата на планетата за мъже до 21 г. в България и Италия.„Не влязохме достатъчно концентрирано в мача. Сякаш бяхме по-отпуснати от Русия, които знаеха какво искат. В тази група, когато загубиш една среща, след това става много трудно.

Сега трябва да спечелим следващите два мача на всяка цена, иначе няма да играем финална четворка. Не бяхме достатъчно концентрирани в някои важни ситуации, но има и такива мачове и се надявам да се отърсим бързо от загубата и утре да започнем с нови сили“, коментира Татаров след мача в зала „Левски София“.

От 19 ч днес е вторият мач на България от II групова фаза на мондиала, а утре от същия час е двубоят с Бразилия.

„Със сигурност, когато си втори на Световно първенство, получаваш някакво самочувствие. За себе си смятам, че имам самочувствие, което успявам да покривам. Надявам се, че помагаме. Опитваме се постоянно да показваме желание и че искаме и тук да спечелим мадал, защото знаем какво е чувството да се качиш на подиума“, отговори Татаров на въпрос дали помагат победите, които световните вицешампиони до 19 г. натрупаха, на момчетата, които играят и на шампионата до 21 г.

Коментарите са изключени