Семинар за образование в Нидерландия – всичко, което трябва да знаеш за Tilburg UniversityЕдин от водещите университети в Нидерландия и доказан лидер в преподаването по икономика, бизнес науки и право – Tilburg University, организира онлайн семинар за кандидат-студенти от България.

Ако се интересувате от обучение в Страната на лалетата и желаете да научите повече за бакалавърските и магистърски програми на английски език, не пропускайте предстоящата информационна среща с университета на 29 септември (сряда) от 18:30 часа!По време на събитието ще имате възможност да разговаряте с представител на учебното заведение, както и с българска студентка – възпитаник на Tilburg University

РЕГИСТРАЦИЯ

Tilburg University в световните ранглисти:

– 1-во място в Нидерландия и 29-то място в света за обучение по финанси;

– 16-то място в света за обучение по публична администрация;

– 17 място в света по бизнес администрация;

– В сферата Arts, Humanities & Communication университетът се класира в ТОП 150 в света;

Университетът предлага разнообразие от бакалавърски програми на английски език, сред които: Global Law, Economics, Psychology, International Business Administration, Entrepreneurship and Business Innovation, Data Science, Human Resources и други.

На магистърско ниво студентите могат да избират сред повече от 50 програми на английски език в области като: икономика и мениджмънт, право и публична администрация, социални и поведенчески науки, комуникации, обработка на данни и др.

Нидерландия е една от най-предпочитаните образователни дестинации в Европа. Тук се обучават над 90 000 хиляди международни студенти, идващи от всички краища на света. Това осигурява една изключително разнообразна и динамична среда за развитие на младите хора, избрали Нидерландия за продължаване на своето висше образование. Освен заради своята гостоприемност и високо академично ниво, страната е предпочитана и заради достъпните си такси за обучение, които се регулират от държавата и вероятно още дълго ще останат по-ниски от тези на Острова.

Ако искате да научите повече за обучението в Нидерландия и Tilburg University, не пропускайте предстоящата информационна среща на университета на 29 септември!

Участието в онлайн събитието е безплатно, с предварителна регистрация тук.

Коментарите са изключени