Тристранката се събира извънредно утреНационалният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание утре, съобщиха от правителствената информационна служба. Заседанието ще е от 11 часа в Гранитна зала на Министерския съвет при следния дневен ред:

1. Проект на Постановление на Министерския съвет за определяне на условията и реда за изплащане на компенсации на работници и служители, и на самоосигуряващи се лица, осигурени в икономически дейности, за които са наложени от държавен орган временни ограничения за осъществяването им в периода на обявено извънредно положение или обявена извънредна епидемична обстановка. (нов вариант на мярката „Запази ме“)2. Проект на Постановление на Министерския съвет за изменение и допълнение на Постановление № 151 от 2020 г. (продължение на мярката 60/40)

3. Проект на Постановление за изменение и допълнение на Наредбата за попечителските съвети на фондовете за допълнително задължително пенсионно осигуряване и за консултативните съвети на фондовете за допълнително доброволно пенсионно осигуряване.

4. Разни.

Коментарите са изключени