Шефът на паяците в Пловдив за днешния инцидент: Клоните на дървото са били нискиНяма щети от бутнатия от паяк клон върху спрените автомобили на ул. „Георги Измирлиев“ в Пловдив. Това обясни директорът на „Паркиране и репатриране“ Ненко Калакунов.

По думите му паякът е бил извикан извикан на ул. „Лебед“ по сигнал за вдигане на автомобил, който спрял пред гараж. „Понеже улиците там са еднопосочни, моите служители е трябвало да мине по „Георги Измирлиев“. Там обаче надвисналите клони са били ниски и кранът на паяка ги е закачил. Нашият шофьор е спрял, извикали са помощ от „Градини и паркове“, дошли са от КАТ и са направили проба за алкохол, която е отрицателна“, твърди Калакунов. Събореният клон е бил премахнат.

Според директора на „Паркиране и репатриране“ в много участъци на града служителите му били принудени да повдигат със специални пръчки надвиснали клони и кабели, за да минат. „Този път обаче са закачили клона. Пак казвам – няма щети по близките автомобили. Малкият дявол“, допълни Калакунов.

Вдигната кола е откарана на наказателния паркинг./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени