Постоянен арест за 25-годишния, обвинен в убийството на баща си в Сливенско

https://crimesbg.com/kriminalno/postoyanen-arest-za-25-godishniya-obvinen-v-ubiystvoto-na-bashta-si-v-slivensko/46478 Crimesbg.com
Постоянен арест за 25-годишния, обвинен в убийството на баща си в Сливенско
 

 


 

Сливенският окръжен съд постанови днес постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 25-годишния Юлиан Иванов, обвинен в убийството на баща си. Това съобщи пред репортер на БТА председателят на съда Мартин Данчев. Определението може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Апелативния съд в Бургас.

Престъплението е извършено на 5 октомври край водоем между селата Чокоба и Крушаре. Обвиняемият и 58-годишният му баща са били за риба. Между тях е възникнал спор, който прераснал в сбиване. Обвиняемият е причинил смъртта на баща си, нанасяйки му множество удари с камъни в главата.

 

 

 

По така повдигнатото обвинение предвиденото наказание е от 15 до 20 години „лишаване от свобода“, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

 



/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

`

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.