30-годишен мъж е загинал, блъснат от влак в Димитровград30-годишен мъж, пресичащ жп линията преди гарата в Димитровград, е бил ударен от влак. Това съобщиха от ОДМВР – Хасково, цитирани от Агенция Фокус. На 24 в 18.35 часа на спешния телефон в управлението в града е получено съобщение за инцидента. На място веднага са изпратени полицейски служители и медици от ЦСМП, които са констатирали смъртта. Оперативната група е установила, че починалият е ударен от влак, движещ се по линията Пловдив – Димитровград на 231 км. 59-годишният машинист е подал звукова сигнализация, но мотрисата е закачила и изпратила в канавката пресичащия мъж. В следствие на удара на пострадалия са причинени несъвместими с живота травми, от които е настъпила смъртта му.

По време на огледа не е била установена самоличността му. Тялото е транспортирано за аутопсия, където по-късно е било разпознато от брата на загиналия. За настъпилото пътнотранспортно произшествие е образувано досъдебно производство, което е под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

В хода на разследването до настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, предстоят разпити на свидетели и назначаването на експертизи. Разследването по случая продължава.

Коментарите са изключени