Китайският посланик покани американците да посетят и разгледат Китай след края на епидемиятаКитайският посланик в САЩ, Цин Ган, насърчи американците да посетят и се докоснат до Китай, като видят със собствените си очи бързоразвиващата се страна, веднага щом ситуацията го позволи, предаде радио „Китай“.

„Днешният форум е посветен на туризма, хотелиерството и културния обмен между Китай и САЩ, които са основа за взаимното разбирателство и правилното възприемане на двата народа“, каза Цин в речта си на онлайн форум, организиран от Американско-азиатския институт и корпорация Лас Вегас Сендс.„За да добиете една истинска, многопластова и панорамна представа за Китай, аз ви каня да посетите нашата страна и се докоснете отблизо до нея. Надявам се, че пандемията ще приключи скоро, за да можете да отидете там за обучение, работа или забавление“, каза посланик Цин.

Той отправи и няколко съвета към потенциалните американски посетители в Китай, включително използването на смартфон за сканиране на QR код в обществения транспорт./* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */
ado.placement({id: ‘ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7’, server: ‘vbbg.adocean.pl’ });

Коментарите са изключени